vtwonen in de badkamer

Een badkamer die er niet alleen thuis-spa waardig uitziet, maar ook voorzien is van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Dat is nog eens relaxed. Met de nieuwe vtwonen baden collectie breng je eenvoudig een geheel eigentijdse sfeer aan in je badkamer.

Je dag begint extra goed als je badkamer de uitstraling heeft van een thuis-spa. Met de vtwonen baden collectie geef je je badkamer net even wat extra’s. Of je nu op zoek bent naar een warme uitstraling of een frisse look, er is voor elk scenario een passende oplossing.

De vtwonen badkamercollectie is niet alleen mooi, maar ook slim ontworpen. De ruime lades bieden plaats aan al je verzorgingsproducten én sluiten zachtjes dankzij het softclosing systeem. Door het slimme materiaalgebruik houd je de badkamer makkelijk schoon en zie je niet overal vingerafdrukken. Bovendien nemen de smalle kasten weinig plaats in, maar bieden ze wel veel opbergruimte.

In de vtwonen baden collectie vind je twee designlijnen: Solid en Shell. Twee sferen in verschillende kleuren, materialen en formaten. Elke lijn bevat wastafels en wastafelonderkasten. Combineer met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove om een unieke combinatie samen te stellen geheel passend bij jouw smaak.

Shell
De opvallende Shell wastafel, die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast, is een ware blikvanger in de badkamer. Kenmerkend zijn de royale aflegruimte en de binnenvorm met afgeronde hoeken. Verkrijgbaar in twee kleuren: Powder White en Graphite. De Shell wastafelonderkast is greeploos en naar keuze verkrijgbaar met één of twee softclosing lades die veel opbergruimte bieden. Kies voor een mat gelakte onderkast in Powder White of Graphite, of ga voor een houten onderkast in Oak of Dark Oak. Shell is er in twee breedtematen: 100 en 120 cm.

Solid
De Solid wastafel toont modern en robuust dankzij het strakke design met rechte lijnen. De matte afwerking, in Powder White of Graphite, geeft de wastafel een bijzondere uitstraling. Perfect passend bij de greeploze wastafelonderkasten met twee lades: mat gelakt in Powder White of Graphite, of in de houten variant Oak of Dark Oak. Solid is er in vier breedtematen: 60, 80, 100 en 120 cm.

Groove
Met alleen een wastafel en een onderkast ben je er niet. Maak daarom je badkamermeubel compleet met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove. De hoge kast, zowel links als rechts te plaatsen, is er in twee varianten: met één deur (Powder White en Graphite) of met twee deuren (Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak). Kies je voor een spiegel dan zijn er drie opties: een spiegel zonder verlichting, een spiegel met led verlichting aan de boven- of onderzijde en een spiegel met led verlichting aan zowel de boven- als onderzijde inclusief sensor en spiegelverwarming. Maak je spiegel helemaal af met een planchet in Powder White of Graphite. Wil je extra opbergruimte bij de wastafel? Kies dan voor een spiegelkast, eventueel met een verlichtingsbalk en zijpanelen in de kleur van de wastafelonderkast.