Hoe ziet jouw droombadkamer er uit?

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer is een feestje. Je hebt zelf de touwtjes in handen bij het creëren van de thuis-spa van je dromen. Welke sfeer past bij je? Welke meubels en kranen laten je hart sneller kloppen? Wil je een bad of een douche? Of allebei?

Je begint met rondkijken en het opdoen van ideeën. De nieuwe vtwonen baden collectie helpt je daarbij. Er is ruime keuze in wastafels en meubels. Ga voor een vrijstaand bad of een prachtige inloopdouche en combineer met kranen die helemaal van nu zijn. Kies de kleuren en materialen die bij jouw stijl passen. Zo ontstaat de thuis-spa waar je van droomt. Badderen, douchen en tandenpoetsen doe je vanaf nu in een complete vtwonen badkamer. Deur op slot en relaxen maar!

Wij helpen je op weg

Op deze website vind je ontzettend veel informatie over de vtwonen baden by Alterna collectie. Wist je trouwens dat je hier ook online je badkamer kunt ontwerpen? Met de badkamer configurator kun je snel verschillende combinaties maken en zie je direct wat het geheel kost. Wil je snel een compact overzicht van de collectie zien? Bekijk dan onze inspiratie brochure.