Vrijstaand bad Tub

De Tub is stoer en toch elegant. Typisch vtwonen design

Een vrijstaand bad met geïntegreerde overloop heb je misschien al eerder gezien. Maar kijk eens naar de Tub. Naar het strakke design. De dunne wanden. Je ziet een vrijstaand bad waarvan zelfs de afvoerplug in hetzelfde unieke materiaal is uitgevoerd als het bad zelf. In dezelfde kleur ook: Powder White. Schoonheid zit in de details, zoals de Tub in een oogopslag laat zien. Werkelijk een vrijstaand bad uit één stuk. Elegant en toch stoer. Precies, typisch vtwonen!

Vrijstaand bad met ultradunne wanden

Het geheim van de Tub zit in het unieke materiaal. Dit vrijstaande bad is gemaakt van Comforstone. Dit bijzondere materiaal biedt vrijwel onbeperkte verwerkingsmogelijkheden. Daaraan dankt Tub zijn strakke design, waarin vooral de dunne wand sterk opvalt en indruk maakt. Dat is het elegante deel van het design van dit vrijstaande bad.

Bijzonder slijtvast dankzij Comforstone

Comforstone is een onverslijtbaar mengsel van natuursteen en hars. Door de grote hoeveelheid marmer (circa 70%) is het materiaal sterk, warm en duurzaam. De toevoeging van hars geeft Comforstone in de verwerking en het gebruik de flexibele eigenschappen van het hars. Dat maakt dit vrijstaande bad vocht- en vlekbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch.

Een comfortabel bijkomend voordeel van Comforstone is, dat het gemakkelijk warmte absorbeert. Daardoor blijft het badwater in dit vrijstaande bad langer op temperatuur dan je gewend bent.

Royaal badderen in de Tub

Wat is een vrijstaand bad als je er niet vrijuit in kunt badderen? De Tub is 165 x 72 x 60 cm (lxbxh) groot. Daarmee heeft de Tub de optimale lengte en een royale inhoud, ruim voldoende om comfortabel tot rust te komen.

Gemakkelijk combineren met vtwonen wastafels en douchevloer

Het vrijstaande bad Tub is vervaardigd van Comforstone, evenals de fraaie douchevloer uit de serie vtwonen baden. De combinatie levert een vanzelfsprekende samenhang en eenheid op in je badkamer.

Adviesprijs: € 3.085,00 (inclusief btw)

Benieuwd waar je onze producten kunt bewonderen en bestellen?

De vtwonen baden collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland. Vind een dealer bij jou in de buurt, kom naar de showroom en vind de vtwonen badkamer van je dromen!