Badmeubels en meer

Een badkamer moet er het liefst prachtig uitzien én voorzien zijn van voldoende opbergruimte en fijne extra’s. Als het hele plaatje klopt kun je pas echt genieten. Met de meubelcollectie van vtwonen baden kun je het ideale plaatje tot in detail realiseren. Zo goed als alle onderdelen kun je mixen en matchen.

Er zijn wastafels in drie varianten en de onderbouw is er als kast of als metalen frame. Met spiegels maak je het af. Perfectie bereik je door de toepassing van accessoires. Kies de kleur, het materiaal en de afmeting die het best past in jouw badkamer. Combineer de verschillende onderdelen om een unieke combinatie samen te stellen geheel passend bij jouw smaak en de grootte van je badkamer.

In zes stappen naar jouw perfecte badmeubel

Hoe komt een badmeubel tot stand? Inderdaad, door keuzes te maken. Het liefst in de juiste volgorde. (1) Zo bepaal je eerst de breedte van de wastafel. (2) Dan kies je het materiaal en de kleur van de wastafel, en bedenk je hoeveel kraangaten de wastafel moet hebben. (3) Vervolgens kies je voor een houten wastafelonderkast of een metalen frame waarop de wastafel komt te liggen. (4) Wil je deze aan de wand hangen of op de vloer plaatsen? (5) Tot slot kies je voor een spiegel of een spiegelkast, optioneel met verlichting. (6) Maak het geheel af met fijne extra’s, zoals een handdoekhouder. Zo stel je eenvoudig jouw ideale badmeubel samen in de sfeer die bij je past.

STAP 1 + 2
Wastafel | Tank

Onder de naam Tank verenigt vtwonen baden de wastafels. Je hebt de keuze uit twee meubelwastafels en één waskom. Het verschil zit in het materiaal, de kleur en de vorm. Hou je van een stoere look in jouw badkamer? Kies dan voor beton, in de kleur Concrete (lichtgrijs) of Concrete Black (donkergrijs). Je kunt dan kiezen voor een rechthoekige meubelwastafel of voor een ovale waskom. De waskom pas je toe samen met een afdekblad, dat verkrijgbaar is in de kleuren Oak en Oak Black. Ga je liever voor een basic wastafel? Dan zal jouw hart vast een sprongetje maken bij het zien van de meubelwastafel in keramiek. Verkrijgbaar in de kleur White.

STAP 3 + 4
Onderbouw | Cube & Frame

Als je de keuze voor de wastafel hebt gemaakt, is het tijd om te bepalen waar deze op wordt geplaatst. Ga je voor een wastafelonderkast die praktische opbergruimte biedt of val je voor een zwart metalen frame met een stoer effect?

Wastafelonderkast

Cube biedt de benodigde opbergruimte in een hangende onderkast met één lade of een staande onderkast met twee laden. Elke kast heeft zo haar eigen voordelen. De hangende variant (30 cm hoog) versterkt het gevoel van ruimte, de staande kast (84 cm hoog) heeft twee keer zoveel opbergruimte. Beide zijn verkrijgbaar in de kleuren Oak en Oak Black. Maatvoering: 60, 90 en 120 cm breed.

Zwart metalen frame

Ze zijn dé trend van dit moment: zwart metalen frames. Een lust voor het oog, eindeloos te combineren en een bijzonder extraatje waarmee je je badkamer naar een hoger niveau tilt. Frame is er in een staande (84 cm hoog) en hangende variant (30 cm hoog). Extra plaats voor je badspulletjes is makkelijk te realiseren door een inlegpaneel toe te passen in het frame, direct onder de wastafel. Maatvoering: 60, 90 en 120 cm breed.

Alle Tank wastafels kunnen worden gecombineerd met zowel de wastafelonderkast als het metalen frame.

STAP 5
Spiegels | Goodmorning & Stock

Met alleen een mooie wastafel, waskom, onderkast of zwart metalen frame ben je er nog niet. Een spiegel of spiegelkast maakt het plaatje compleet. Wil je jezelf extra goed zien? Kies er dan verlichting bij (zie stap 6).

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Met de Stock spiegelkast creëer je op slimme wijze extra opbergruimte. Zo heb je de spulletjes die je het vaakst gebruikt altijd bij de hand. Stock is uitgevoerd in Black. Drie afmetingen: 30x60x12, 45x50x12 en 60x60x12 cm (bxhxd).

Nog meer ruimte nodig? Kies dan voor de Stock XL kast. Achter de langwerpige spiegel vind je maar liefst vijf opbergvakken. Zo verstop je spullen die je liever niet in het zicht hebt eenvoudig. De kolomkast meet 40x150x15 cm (bxhxd). Kleur: Black.

Heb je liever alleen een spiegel aan de muur? Dat kan met de Goodmorning spiegel. Bijzonder, want de spiegel is op een kader geplaatst. Dat is weer eens wat anders. Naar keuze in Oak of Black.

De Goodmorning spiegel is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 30×60, 45×60, 60×60, 90×60 en 120×60 cm (bxh).STAP 6
Accessoires | De finishing touch

Perfectie zit in details. Met accessoires maak je je badmeubel compleet. Zo is er een zwarte led lamp ontworpen voor toepassing bij de spiegel en spiegelkast. Zo kun je altijd goed in de spiegel kijken ongeacht of het buiten licht of donker is. Voor de spiegelkast is er ook een combibox met schakelaar en stopcontact. Maak het geheel af met een slanke zwarte handdoekhouder.