Inloop douchewand Screen

Inloopdouche naar jouw smaak

De glazen douchewand. Ideaal voor de douche waar je lekker gemakkelijk in wil lopen. Alleen een glasplaat en de bevestiging. Zo eenvoudig, maar toch nog zoveel mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld de Screen. Dit is een vaste douchewand met een strak, functioneel design. Deze douchewand heeft alles wat nodig is om de inloopdouche goed uit te laten komen. Screen is er met drie soorten glas: Timeless, Fog en Mirror. Alle uitvoeringen meten 120 x 200 cm (bxh) en zijn van 8 mm dik glas. Maar dan ben jij aan de beurt. Klaar om te kiezen?

Drie variaties in glas

Het glas van de inloop douchewand is er in drie uitvoeringen: Timeless, Fog en Mirror. Het Timeless glas is klassiek: helder en transparant. Timeless is voorzien van een unieke afwerking zodat de douchewand eenvoudig schoon te maken blijft. En altijd zijn glans behoudt. Dankzij de speciale beschermlaag is het glas corrosiewerend. Zonder aarzelen geven we daarom maar liefst 10 jaar garantie tegen verkalking. De Fog uitvoering heeft met zijn donkergrijze kleur een iets mysterieuze uitstraling. Dit draagt bij aan een wat stoere sfeer. De Mirror uitvoering tovert een nieuwe functie op de buitenzijde van je inloop douchewand. Voortaan heb je die grote passpiegel in de badkamer. Het spiegelende glas geeft een compleet andere dimensie aan de badkamer. Zo is de douchewand niet alleen mooi, maar ook heel functioneel. Het glas van de Mirror is beperkt transparant.

Inloopdouche Screen met douchevloer Slab

Uniek: onzichtbare bevestiging en meer

Een douchewand moet staan als een huis. De Screen biedt ook hiervoor weer ruime keuzemogelijkheden. De meest bijzondere keuze is het Invisible muurprofiel voor een onzichtbare bevestiging. De installateur monteert een speciaal ontwikkelde muurprofiel in de muur. Na de afwerking van de wand met bijvoorbeeld tegels kan de inloop douchewand in het profiel geplaatst worden. Onzichtbaar, waterdicht en beeldschoon.

De Screen is ook te monteren met een regulier opbouw muurprofiel. Dit is er in de uitvoeringen Chroom, Brushed (geborsteld staal), Powder White (mat wit) of Charcoal (mat zwart). Om het geheel 100% te fixeren is er een bijpassende en verstelbare muurbeugel. Deze wordt bovenop de douchewand geplaatst en aan de muur bevestigd. De verstelbare muurbeugel overbrugt maximaal 120 cm. De strakke, functionele muurbeugel is er in dezelfde kleuren als het muurprofiel.

Mix en match to the max

Alle onderdelen van de Screen – douchewand, bevestiging en muurbeugel – zijn eenvoudig te combineren. Kijk, probeer, experimenteer en volg je eigen smaak. Je kunt precies de douchewand samenstellen die jouw badkamer een extra boost geeft. Omdat het meestal het mooist zal zijn om de kleur van het wandprofiel en van de muurbeugel gelijk te houden, bieden we deze combinaties standaard aan. Dat wordt nog lastig kiezen uit alle mogelijkheden!

Benieuwd waar je onze producten kunt bewonderen en bestellen?

De vtwonen baden collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland. Vind een dealer bij jou in de buurt, kom naar de showroom en stel de vtwonen badkamer van je dromen samen!