Breng sfeer op het toilet met een fontein

Fontein: beton of keramiek

Nieuw in de vtwonen baden collectie zijn de fonteintjes. Zo breng je de gekozen stijl van de badkamer ook eenvoudig aan in de toiletruimte. De fonteinen sluiten qua design perfect aan bij de wastafels uit de vtwonen baden collectie. Logischerwijs zijn er dus fonteinen van beton en keramiek.

De fonteinen die vervaardigd zijn uit beton ogen hetzelfde als de meubelwastafel van beton, alleen dan in een compactere versie. Zo trek je de robuuste look van de badkamer eenvoudig door naar het toilet. In de kleuren Concrete (lichtgrijs) of Concrete Black (donkergrijs). Afmeting: 40×22 cm (bxd). De fontein heeft één kraangat. De adviesprijs bedraagt € 299,00 (inclusief btw).

Je kunt ook kiezen voor een keramische fontein. Deze past natuurlijk mooi bij de wastafel van keramiek. Prachtig, glanzend wit. Dat nodigt uit tot aanraken. Ook deze fontein is voorzien van één kraangat. Afmeting: 40×22 cm (bxd). Adviesprijs: € 189,00 (inclusief btw).

Onderbouw: fonteinonderkast of frame

Het bijpassende toiletmeubel is verkrijgbaar in de kleuren Oak en Oak Black. Of kies voor een hangend zwart metalen frame, dat een ruimtelijk effect geeft. Zo geldt ook hier: mix & match to the max.