Eiken badplank Board

Handig zo'n badplank

De eiken badplank had al lang een klassieker moeten zijn. Warm bad, muziekje, iets te lezen misschien, wat lekkers erbij. En hoe houd je dat binnen handbereik? Precies, met een eiken badplank. Liefst eentje die extra sfeer aan je badkamer toevoegt. Die is er in de collectie vtwonen baden by Alterna: de Board.

Gemaakt van doorleefd materiaal

De Board is gemaakt van doorleefd, massief eikenhout. Hout van de beste kwaliteit, eerder gebruikt in bijvoorbeeld treinstellen. Als sfeervolle en praktische badplank krijgt dit waardevolle materiaal nu een tweede leven. In een zorgvuldig proces zijn de zachte vezels aan de oppervlakte verwijderd, waarna een karakteristiek oppervlak ontstond. De volgende stap was dat het materiaal grondig werd geolied. Zo heeft de vakman het oude eiken 100% geschikt gemaakt voor gebruik in de badkamer. Klaar voor een hoofdrol in jarenlang badplezier.

Badplank met ingebouwde waterafvoer

De Board is voorzien van een handige inzetbak met ingebouwde waterafvoer. De delen die de badrand raken zijn slipvast. Een ingenieuze constructie voorkomt dat de badplank van de rand van de Tub kan afschuiven en in het bad valt. Daarmee is de Board de perfecte badplank voor je badspullen, leesboek en een lekker glaasje wijn. Zodat je je badmoment nog net iets meer naar jouw smaak kunt inkleden. Afmetingen: 78 x 27 x 4 cm (lxbxh).

Adviesprijs: € 275,00 (inclusief btw)

Badplank Board

Benieuwd waar je onze producten kunt bewonderen en bestellen?

De vtwonen baden collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland. Vind een dealer bij jou in de buurt, kom naar de showroom en stel de vtwonen badkamer van je dromen samen!