Douchevloer Slab: voor ongekend doucheplezier

Grenzeloos genieten dankzij vlakke inbouw

De douchevloer Slab is helemaal van nu. Strakker dan dit is design in de badkamer nog niet geweest. Geen randen, geen reliëfs. Maar wel een lust voor het oog, zeker als de douchevloer wordt ingebouwd en vlak met de vloer verwerkt wordt. Dan ontstaat de douche van nu, waarin de ruimtebeleving voorop staat. De douchevloer Slab heeft de aantrekkelijke maatvoering 120 x 90 cm en is verkrijgbaar in de moderne kleur Powder White (mat wit).

Slab: veilig en hygiënisch

De Slab is gemaakt van Comforstone. Dit bijzondere materiaal biedt veelzijdige bewerkingsmogelijkheden. Deze rechthoekige douchevloer bijvoorbeeld is prachtig glad afgewerkt en daardoor gemakkelijk schoon te houden. Want hygiëne blijft hoofdzaak in de douche!

Het bijzondere van de gladde vloer van de Slab is dat je voeten goede grip houden wanneer je doucht. Het mooie is dat het matte oppervlak perfect aansluit bij het vtwonen vrijstaande bad Tub in Powder White.

Douchevloer Slab

Heel comfortabel

Een van de voordelen van Comforstone is dat het materiaal gemakkelijk warmte absorbeert. Lekker! Dat maakt een douche in de ochtend wel zo comfortabel.

Douchevloer met rechthoekige afvoer

De elegante afvoer is uitgevoerd in hetzelfde materiaal – en in dezelfde kleur – als de douchevloer. Zowel de afvoer als de vloer zijn rechthoekig, waardoor de strakke belijning en de rust in de ruimte behouden blijven.

Strakke douchevloer van slijtvast Comforstone

De rechthoekige douchevloer is vervaardigd uit Comforstone, een mengsel van natuursteen en hars. Het hoofdbestanddeel is marmer (circa 70%), wat de vloer een prachtige uitstraling geeft. Sterk, warm en duurzaam. Door de menging met hars behoudt Comforstone maximale flexibiliteit in de verwerking en het gebruik. Daardoor is de rechthoekige douchevloer Slab vocht- en vlekbestendig, kleurvast, onderhoudsvriendelijk en zeer hygiënisch.

Adviesprijs: € 665,00 (inclusief btw)

Benieuwd waar je onze producten kunt bewonderen en bestellen?

De vtwonen baden collectie is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland. Vind een dealer bij jou in de buurt, kom naar de showroom en stel de vtwonen badkamer van je dromen samen!