Badkamerkranen: Cross, Flame, Grip en Solid

Eindeloze mogelijkheden dankzij diverse grepen en kleuren

Kranen geven karakter aan je badkamer. Creëer jouw eigen stijl met de nieuwe kranen van vtwonen baden. Met de verschillende handgrepen kun je eindeloos combineren.

Kies je voor een kraan met een kruisgreep, een industriële greep of een hendelgreep? Cross, Flame en Grip kranen zijn er in vijf trendy kleuren: chrome, brushed, bronze, black steel en charcoal. Voor welke ga jij? Maak een statement en kies als extra optie voor een helderrode kraangreep of doucheslang. Zo springt je nieuwe kraan nog meer in het oog. Compleet is je badkamer pas echt met de Solid douchegarnituren.

Vanzelfsprekend kun je alle kranen perfect combineren met de wastafels en badmeubels uit de vtwonen baden collectie.

Serie Grip: tweegreeps wastafelkraan in kleur bronze

Serie Cross: doucheset in kleur charcoal

Cross | kruisgreep

Ze zijn oogverblindend, de kranen uit de serie Cross. De kruisgrepen trekken meteen je aandacht. Elk detail klopt: de functionele perfectie, het hoge niveau van afwerking en het eigenzinnige design. De uitstraling is klassiek met een moderne twist. De hendel met de kruisgreep, ook los te bestellen in helderrood, gaat naadloos op in het minimalistische karakter van de kraan. Cross oogt daarmee fris en eigentijds. De serie bevat kranen voor wastafel, bad, douche en fontein.

Flame | industriële greep

Wie houdt van stoer en industrieel, voelt zich ongetwijfeld meteen aangetrokken tot de serie Flame. Opvallend: het tandwiel in de greep herinnert aan een brandkraan. Dit design element zorgt voor een uitgesproken persoonlijkheid. Kies je voor Flame kranen, dan ben je verzekerd van bijzondere blikvangers in je badkamer. De grepen zijn los verkrijgbaar in de kleur helderrood. Zo springen de Flame kranen nog meer in het oog. Er zijn kranen voor wastafel, bad, douche en fontein.

Serie Flame: hoge wastafelkraan in kleur charcoal

Serie Grip: inbouw wastafelkraan in kleur bronze

Grip | hendelgreep

Dankzij het slanke uiterlijk van de greep vormen de kranen uit de serie Grip in veel badkamerstijlen een waardevolle toevoeging. De hendelgreep doet denken aan de bedieningshendels van mechanische systemen: minimaal in omvang en eenvoudig in gebruik. De veelzijdige toepassingsmogelijkheden maken Grip tot een alleskunner. Grip heeft kranen voor wastafel, bad, douche en fontein. Er zijn losse grepen in helderrood voor wie durft.

Solid | bad- en douchegarnituren

In aanvulling op de kranen uit de series Cross, Flame en Grip zijn er de bad- en douchegarnituren uit de serie Solid. Daarmee maak je je badkamer helemaal compleet. Denk daarbij aan een douchearm, hoofddouche, handdouche, doucheslang, handdouchehouder en glijstang. Deze elementen hebben geen greep en passen daarom perfect bij alle drie de kranenseries. Zo kun je je complete badkamer inrichten met kranen uit de vtwonen badkamercollectie.

Serie Cross: doucheset in kleur charcoal