Spa op maat

Een badkamer die er niet alleen thuis-spa waardig uitziet, maar ook voorzien is van de nodige opbergruimte en fijne extra’s, zoals zelfsluitende lades. Dat is nog eens relaxed. Met de meubelcollectie van vtwonen baden breng je eenvoudig de sfeer aan die bij jou past.

Er zijn twee designlijnen: Solid en Shell. Twee sferen in verschillende kleuren, materialen en afmetingen. Elke lijn bevat wastafels en wastafelonderkasten. Combineer met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove om een unieke combinatie samen te stellen geheel passend bij jouw smaak en de grootte van je badkamer.

Shell: anders dan anders

Dankzij de opvallende wastafel, die opgetrokken lijkt te zijn uit de onderkast, is Shell een ware blikvanger in de badkamer. Kenmerkend zijn de royale aflegruimte en de binnenvorm met afgeronde hoeken. Kies voor Powder White of Graphite. De Shell wastafelonderkast is greeploos. Naar keuze met één of twee softclosing lades die veel opbergruimte bieden. Kies voor een mat gelakte onderkast in Powder White of Graphite, of ga voor een houten onderkast in Oak of Dark Oak.

Solid: robuuste eenvoud

De Solid wastafel toont modern en robuust dankzij het strakke design met rechte lijnen. De matte afwerking, in Powder White of Graphite, geeft de wastafel een bijzondere uitstraling. Perfect passend bij de greeploze wastafelonderkasten met twee lades: mat gelakt in Powder White of Graphite, of in de houten variant Oak of Dark Oak.

Get into the Groove

Met alleen een wastafel en een onderkast ben je er niet. Maak daarom je badkamermeubel compleet met de hoge kasten, spiegels, spiegelkasten, planchets en verlichting uit de serie Groove. De hoge kast, zowel links als rechts te plaatsen, is er in twee varianten: met één deur (Powder White en Graphite) of met twee deuren (Powder White, Graphite, Oak en Dark Oak). Kies je voor een spiegel dan zijn er drie opties: een spiegel zonder verlichting, een spiegel met led verlichting aan de boven- of onderzijde en een spiegel met led verlichting aan zowel de boven- als onderzijde inclusief sensor en spiegelverwarming. Maak je spiegel helemaal af met een planchet in Powder White of Graphite. Wil je extra opbergruimte bij de wastafel? Kies dan voor een spiegelkast, eventueel met een verlichtingsbalk en zijpanelen in de kleur van de wastafelonderkast.